Beleggingsmakelaar Senior 

 

Een ervaren vastgoedprofessional met analytische skills, commerciële drive, leiderschap en ondernemersgeest.

De perfecte kandidaat is analytisch, innovatief, creatief, hands on, communicatief en commercieel sterk. Vormt een stevige gesprekspartner voor (internationale) professionele marktspelers binnen het vastgoed. Beschikt over ruime commerciële ervaring binnen de markt van vastgoed (belegging) transacties en heeft een zelfstandige en proactieve werkhouding. Prettige persoonlijkheid die zich goed kan presenteren en die zich thuis voelt in een informele, open, professionele en internationale werkomgeving. Maar ook een echte dealmaker die in staat is inhoudelijk te adviseren.

 

We zijn op zoek naar  een kandidaat met inhoudelijke kennis van (commercieel) vastgoed, die beschikt over een breed netwerk binnen de Nederlandse vastgoedbeleggings- en ontwikkelingsmarkt. Een Senior Beleggingsmakelaar met HBO+/WO werk- en denkniveau en een hands on-mentaliteit. De Senior Beleggingsmakelaar zal leiding geven aan een klein team, maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsmakelaardij en rapporteert aan de directie.

Dit is wat je o.a. doet als Senior Beleggingsmakelaar:

 

Van de Senior Beleggingsmakelaar wordt verwacht dat hij/zij, naast de reguliere managementtaken, de regierol op zich neemt bij:

·         Het acquireren van aan- en verkoopopdrachten bij de Nederlandse en internationale marktpartijen;

·         Tezamen met de directie een aanvalsplan opstelt vanuit een duidelijke visie op het vakgebied en dit implementeert binnen de   

           bestaande organisatie.

 

De hoofdtaken bestaan uit:

·         het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van het strategische/tactische beleid en verantwoordelijk voor de verdere expansie en

           positionering van de unit Beleggingen;

·         het leiding geven aan het team en het aanspreekpunt vormen voor de directie;

·         het verder uitbouwen van het professionele netwerk van de organisatie door de acquisitie van opdrachten en een professionele

           afhandeling van deze opdrachten, ook met behulp van de andere afdelingen binnen de organisatie;

·         het voortouw nemen in de verdere professionalisering van de afdeling Bedrijfsmakelaardij, waarbij de groei van de activiteiten en

           product/business development de focus hebben.

 

We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste kandidaat, die beschikt over ondernemersgeest en initiatieven neemt om de doelen te bereiken. Maar ook een actieve persoonlijkheid met ruime kennis van vastgoed, die zich moeiteloos beweegt binnen de doelgroep en de organisatie met enthousiasme onder de aandacht brengt. De organisatie is aangesloten bij de NVM, voor deze rol zoeken we dan ook bij voorkeur een kandidaat met de relevante certificeringen en opleidingen.

Gezien het karakter van de organisatie en de uitdagingen, die in het verschiet liggen, is het een must dat de kandidaat beschikt over ruime ervaring binnen de markt van het commercieel vastgoed en zich thuis voelt binnen een uiterst dynamische werkomgeving.

 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie eisen mail dan je cv in word- formaat met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .