Manager Commercieel Vastgoed Beheer
In deze afwisselende functie bent u mede verantwoordelijk voor het dagelijks leidinggeven aan het beheer van de bestaande portefeuille die uit woningen en commercieel vastgoed bestaat. U bent meewerkend voorman/vrouw ten aanzien van de commerciële onderhandelingen, het technisch onderhoud en het administratieve deel (koop-/huuraktes en financiële voortgang) van de woningen en winkels. Daarnaast brengt u kennis en ervaring op het gebied van interne organisatie in. Uw buitengewone deskundigheid stelt u in staat draagvlak te creëren binnen het directieteam en de organisatie. Uw standplaats is Den Haag.

 

Uw opleiding is op hbo-niveau, aangevuld met een makelaarsdiploma. U bent energiek, betrokken en flexibel, een organisator en een inspirerende en innemende persoonlijkheid. Een commerciële instelling, affiniteit met cijfers en juridische knowhow maken uw profiel compleet. Uiteraard beschikt u over een gedegen kennis van onroerend goed waarden, zoals huurwaarde en verkoopwaarde. U beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. U bent fulltime beschikbaar.      

Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek zullen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Tevens kan er een Pre-Employment Screening worden uitgevoerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie eisen mail dan uw CV in word- formaat met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl.