DVV biedt ondersteuning binnen het gehele recruitmentproces of, indien gewenst, op onderdelen daarvan. Het zoeken van een nieuwe medewerker vraagt om goede voorbereiding. Het is van belang dat het snel en goed gebeurt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en altijd een vast aanspreekpunt die met u mee denkt. 

DVV legt samen met u de basis voor een strak geregisseerd werving- en selectieproces. U kiest zelf hoe uitgebreid het recruitmentproces is; van volledig uit handen geven tot delen uitbesteden. In de uitvoering van een wervingstraject passen we ons volledig aan op uw vraag; wilt u dat wij profielen schrijven en namens u de gehele selectie uitvoeren of wilt u alleen het zoeken van een vastgoedprofessional uitbesteden? Zoekt u  

tijdelijke HRM ondersteuning of uitbesteding van de betalingen     (payrolling)? Wij kunnen u helpen. 

                                                                                                     Met een tweeledig voordeel: vacatures worden sneller vervuld en

                                                                           uw totale recruitmentkosten dalen fors. 

De dienstverlening van DVV is breed en is er op gericht u maximale flexibiliteit en maatwerk te bieden. De wensen van uw organisatie en die van de professional staan in onze werkwijze centraal. Iedere opdracht is maatwerk. Daarom hechten wij aan persoonlijke contactmomenten. Uw wensen worden zo concreter en daardoor beter invulbaar. Kwaliteit en efficiency staat hierbij voorop. 

Wij kunnen u ondersteunen bij: 
- Werving & Selectie opdrachten 
- Projectmatige / tijdelijke opdrachten 
- Handling & Administratie 
- Inhouse recruitment 
- Coaching 
- Outplacement 

Bent u op zoek naar een professional die qua kennis en vooral ook qua persoonlijkheid bij uw organisatie past? Wij brengen u graag in contact met vastgoedspecialisten uit ons netwerk.