DVV komt graag in contact met kwalitatief geschikte kandidaten en is altijd geïnteresseerd in professionals met kennis en ervaring in de vastgoedbranche maar ook in young professionals die een start willen maken binnen de vastgoedsector.

Indien u meer informatie wenst over de dienstverlening van DVV, de vacatures, de opdrachtgevers of meer wilt weten over de huidige arbeidsmarkt en de mogelijkheden binnen uw vakgebied dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. 

Uw CV vormt altijd de basis van een intakegesprek. In dit gesprek wordt er uitvoerig ingegaan op uw wensen en eisen ten aanzien van een nieuwe baan en krijgt u een gedetailleerder beeld over vacatures en opdrachtgevers. Wanneer het gesprek wederzijds positief is worden uw gegevens opgenomen in het bestand. Altijd eerst in overleg met u zal de introductie bij de opdrachtgever plaatsvinden. De vervolgprocedure is per organisatie verschillend en DVV zal u steeds volledig informeren over de voortgang.

Gedurende de procedure zal DVV absolute discretie en zorgvuldigheid in acht nemen en waarborgt vertrouwelijke behandeling van gegevens.