Manager Beheer Vastgoed Duitsland

U bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de vastgoedportefeuille in Duitsland, bestaande uit A1-winkels, woningen en bedrijfspanden. U onderhoudt contacten met de huurders en beheerders van de vastgoedobjecten en onderzoekt de status van de projecten. Daarnaast bent u mede verantwoordelijk voor de huurstroom, huurcontracten en huurafrekeningen. U adviseert de DGA met betrekking tot investeringsbeslissingen rondom de Duitse vastgoedobjecten en de toekomstige uitbreiding van de portefeuille. Tevens levert u een bijdrage aan de financiële rapportages en analyses. Uw standplaats is Den Haag en het betreft een fulltime functie.

 

U beschikt over een afgeronde makelaars- of andere vastgoedopleiding. U bent bekend met de Duitse vastgoedmarkt en het beheer van onroerend goed. U bent een communicatieve, professionele en verantwoordelijke persoonlijkheid met aantoonbare managementvaardigheden. Uiteraard heeft u kennis van de Duitse taal en bent u bereid tot reizen. Humor en stressbestendigheid maken uw profiel compleet.

   

Een antecedentenonderzoek en psychologisch onderzoek zullen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Tevens kan er een Pre-Employment Screening worden uitgevoerd.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie-eisen mail dan uw cv in word-formaat met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl