Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een snelgroeiende vastgoedmanagementorganisatie met een landelijke dekking. Zij verzorgen het volledige vastgoedmanagement, zoals property – en asset management en VvE-beheer. De opdrachtgevers zijn institutionele beleggers, stichtingen, maatschappen en particuliere beleggers. De vastgoedportefeuilles bestaan uit woningen, winkels en kantoren. Hierin combineren zij de specialistische kennis, pragmatisme en het leveren van maatwerk.

Doelstelling functie:
Het bereiken van de doelstellingen van de onderneming door het maximaliseren van de rendementen op de woningportefeuille.

Verantwoordelijkheden en bijbehorende taken:

·        Is verantwoordelijk voor de gehele woningportefeuille tezamen met een technisch- en administratief manager en in nauwe samenwerking met de klant.

·        Het verhogen en maximaliseren van de rendementen op de woningportefeuille waarbij de belangen van de eigen organisatie en die van de klant worden gewaarborgd.

·        Toezicht houden op de verkoop en verhuur door intensief contact te onderhouden met de toegewezen makelaars en andere derde partijen.

·        Het proactief toezicht houden op de (technisch) beheerders van de portefeuille en deze bijsturen waar nodig, het beoordelen van de facturen.

·        Het opstellen van (maandelijkse) rapportages over de te verwachte en behaalde resultaten.

·        Doen en doorvoeren van aanbevelingen over nieuwe procedures om de verhuur van onroerend goed te optimaliseren.

·        Verzamelen van relevante gegevens over de portefeuille, zoals marktprijzen, omgevingsfactoren,  kosten en doorlooptijden en deze delen met de manager en de klant.

·        Adviseren van de klant t.a.v. (grootschalige) verbouwings- en renovatieplannen binnen de portefeuille om zodoende een maximaal verhuur-/verkoop resultaat te behalen.

·        De waarde van panden bepalen met behulp van derden, zoals taxateurs, makelaars en het onderhouden van contacten met deze partijen.

·        Het beoordelen van juridische en notariële stukken voortvloeiende uit de aan- en verkopen van onroerend goed en de verhuur van de woningen..

·        Jaarlijkse huurverhoging vaststellen, bespreken en doorvoeren.

·        Het invullen van de rol van de eigenaar in de VvE’s middels een volmacht

 

Kennis en ervaring:

·        Meerdere jaren aantoonbare ervaring in bijvoorkeur vastgoedmanagement gecombineerd met de makelaardij bij een belegger, eigenaar, beheerder,

·        Minimaal afgeronde relevante HBO-opleiding  

 

Gedrags-Vaardigheden:

·        Goede communicatieve en sociale vaardigheden

·        Zelfstandig en resultaatgericht

·        Groot verantwoordelijkheidsgevoel

·        Teamspeler