Voor DC Vastgoed komen we graag in contact met een Commercieel Manager Vastgoed

 

DC Vastgoed (Deventer) is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij gericht op het ontwikkelen en exploiteren van projecten op get gebied van winkelen, wonen en werken. Dat doet de organisatie voor eigen rekening en risico. DC Vastgoed is actief op de vastgoedmarkt sinds 1993 en heeft een kleine professionele organisatie met vastgoedspecialisten met hart voor het vak. De verwerving van de projecten vindt deels plaats door inkoop maar ook door eigen ontwikkeling. De kracht van de organisatie zit in de flexibiliteit en creativiteit. DC Vastgoed is een organisatie waar betrokkenheid, inzet en kwaliteit centraal staan. Bij DC Vastgoed werken 10 mensen.

 

 

DC Vastgoed biedt een brede uitdagende fulltime functie binnen een unieke en succesvolle organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en besliskracht. Een financieel gezond bedrijf dat in staat is om vakkundig grote en kleine projecten te ontwikkelen. Jouw kennis en ervaring worden gewaardeerd en je krijgt de mogelijkheid deze uit te breiden. Je werkt in een dynamische organisatie als onderdeel van een team met enthousiaste en professionele collega’s aan toonaangevende vastgoedprojecten. 

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verhuur en de in- en verkoop van commercieel vastgoed van de beleggingsportefeuille: winkels, kantoren en bedrijfsruimten.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de verhuur van een aantal projecten in ontwikkeling waarbij je de regie voert over de verhuur en marketing, de markt inventariseert, verhuurplannen opstelt, makelaars aanstuurt, onderhandelingen voert etc. Ook is van belang dat je over een goed netwerk (Overijssel) beschikt en de ontwikkelingen in de markt kent zodat je inhoudelijk input kunt leveren voor projecten en ondersteuning kunt bieden bij de acquisitie.

 

We zoeken een stevige relatiegerichte manager die snel kan schakelen en zorgt voor een optimaal rendement van de portefeuille. Iemand die partijen kan overtuigen door enthousiasme en verbeeldingskracht en proactief en ondernemend is.

 

• Minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met vastgoedgerelateerde cursussen

• Minimaal 5  jaar werkervaring op het gebied van commercieel onroerend goed, waarvan

   kantoorruimte in het bijzonder.

• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

• Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

• Standplaats van de functie is Deventer en bereid te reizen (binnen Nederland).

 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie-eisen mail dan je cv met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl