Voor de aansturing en coördinatie van projectactiviteiten op het gebied van planmatig onderhoud en contractonderhoud. Daarnaast   ben  je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de MJOB.

 

 

Functie-inhoud

 

Als Projectleider initieer en realiseer je projecten op het gebied van planmatig onderhoud en contractonderhoud binnen de gestelde kaders. Je coördineert de totstandkoming van de MJOB en je onderhandelt over de inkoop. Je rapporteert periodiek over de voortgang van projecten en je bewaakt de samenhang ervan met andere projecten en de effecten ervan op de omgeving. Door een klantgerichte uitvoering van de projecten lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.

 

Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage aan het beleid: je voert inventarisaties voor haalbaarheidsstudies uit en je draagt bij aan het optimaliseren van de projectaanpak. Je signaleert trends, doet suggesties ter optimalisering van het beleid en je draagt bij aan de ontwikkeling van producten en diensten die aansluiten bij klantvragen.

 

Kortom, een zeer veelzijdige functie voor een ervaren pro op het gebied van projectmanagement.

 

Voor deze functie is minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde vereist, aangevuld met kennis van NEN 2767. Deze functie vraagt minimaal 5 jaar werkervaring in een ver­ gelijkbare functie. Je bent een resultaatgerichte teamplayer, communicatief sterk en klantgericht. Relevante kennis van asbest (bij voorkeur DTA) en EPA voor woningen (EPA adviseur/opnemer) is een pré.

 

 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie-eisen mail dan je CV in word-formaat met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in bovengenoemde functie en voldoen aan de gestelde functie-eisen mail dan je CV in word-formaat met begeleidend schrijven naar info@dvv-vastgoed.nl